• Zeven voordelen van Libidos!

  Misschien vraagt U zich af waarom het beter is te bestellen bij de webshop van de Libidos-erotheken?

  Goede vraag! Hier zijn de zeven belangrijkste antwoorden:

  1. De vennootschap N.V. Libidos (onder wiens vleugels de webshop zich bevindt) bestaat bijna 25 jaar. Wij hebben dan ook een reputatie hoog te houden. Wij willen ons uiterste best doen om U, als klant van de webshop, tevreden te stellen. Op die manier hopen wij dat U in de toekomst opnieuw bestelt via onze website of dat U misschien zelfs een bezoekje brengt aan één van onze Libidos-erotheken.
  2. Omdat wij al méér dan twintig jaar ervaring hebben met gelukkige klanten in onze Libidos-erotheken, weten wij ook perfect welke artikelen gesmaakt worden door de sexliefhebbers. Het zijn dan ook uitsluitend die artikelen die we te koop aanbieden via de Libidos-webshop.
  3. Als er zich onverhoopt toch een probleem zou voordien met een gekocht artikel, kan U zich (behalve tot de webshop) ook wenden tot een Libidos-erotheek bij U in de buurt. Ons personeel zal  Uw probleem oplossen.
  4. Omdat wij via onze webshop uitsluitend de bestsellers aanbieden die ook in de Libidos-erotheken zéér gesmaakt worden, hebben wij al die artikelen constant op voorraad. Een andere webshop-aanbieder moet de door U bestelde artikelen meestal eerst zelf nog gaan bestellen bij de fabrikant ! Wij niet, wij nemen het gewoon uit onze voorraad. Op die manier zullen de bestelde lekkernijen sneller bij U thuis zijn ;-)
  5. Uw bestelling wordt bij ons met de grootste zorg behandeld. Daarom versturen wij Uw pakje dan ook met Taxipost. Op die manier geniet U van een verzekerde voorkeursbehandeling door de posterijen. Als U bij de levering afwezig mocht zijn, kan U het pakje zelf gaan ophalen in het postkantoor, U kan iemand volmacht geven om het pakje op te halen, U kan een tweede aanbieding vragen bij U thuis op een door U gekozen datum of U kan het laten doorzenden naar een adres van Uw keuze. Voor deze extra service moet U geen cent méér betalen!
  6. N.V. Libidos is een 100 % belgische vennootschap die perfect de gevoeligheden van de belgische klanten aanvoelt. We hebben een Vlaamse mentaliteit en willen vooral dat onze klanten tevreden zijn. Daarom doen wij ook nooit moeilijk als er zich een probleem voordoet met een aangekocht artikel. Wij zullen altijd naar een oplossing zoeken waarmee U tevreden bent.
  7. Omdat we bij N.V. Libidos fier zijn op onze handelsactiviteiten, garanderen wij U het beste product voor de beste prijs. Op die manier zijn wij er van overtuigd dat we Uw sexleven nog spannender kunnen maken!