Bert Blogt “Het leven zoals het waarschijnlijk nooit meer wordt...”

nov ’12
18

Een spannende avond na het werk…


door Anouck
gepost in
2 reacties
13740 keren gelezen

 

Onderstaand verhaal werd ingezonden door Anouck, een echte levensgenieter!

Eindelijk, 23 u., mijn shift zit er op.

Vlug douch ik me op het werk, föhn mijn haren, wat mascara, lipgloss en we kunnen gaan. Op woensdag ga ik regelmatig iets drinken met mijn twee beste vrienden, we zijn al jaren zes handen op een buik. Meestal spreken we af in de plaatselijke kroeg maar vanavond hadden we afgesproken in de Cubaanse bar.

Ik zet het alarm van de firma op en sluit de deur achter me. Het is 23:43 en de hitte overvalt me wat. Ik hou wel van die zwoele zomeravonden, zo hebben we er veel te weinig hier in ons Belgenlandje. Daarom besluit ik ook om het er vanavond eens goed van te nemen. Aangezien het nog héérlijk warm is, laat ik het dak van mijn auto in mijn koffer zakken. Samba de Janeiro galmt door mijn luidsprekers. Mijn lange koperrode haren wapperen alle kanten op, zalig…

Eenmaal aangekomen aan de Cubaanse bar check ik nog vlug eens mijn lippen en ogen in de achteruitkijkspiegel. Mijn haren liggen alle kanten op, maar eigenlijk zitten ze best leuk zo. Het terras vooraan zit helemaal vol, heel leuk vind ik het dan ook niet om daar helemaal alleen toe te komen. Geen vrienden te zien op het terras… grrr… dan maar binnen even gluren.Het interieur is er speels en kleurrijk, in het midden staat een oude roze auto. Overal staan er mini palmbomen op een originele houten vloer. Op een verhoogje staat een koppel te dansen, ze zien er ervaren salsa dansers uit. De sfeer in de Cubaanse bar is steeds overheerlijk. Als je er binnen stapt en je bent nog niet in een happy bui dan zal je het zeker zijn als je er buiten komt. Tot mijn grote verbazing zijn er maar 3 tafeltjes bezet. Nog steeds geen vrienden te zien. Waar blijven die toch? Het is al een stuk na middernacht en heb ontzettend veel zin in een lekker gekoeld drankje. Aangezien de vriendjes niet te vinden zijn en de barman al enkele keren vriendelijk mijn richting uitkeek besluit ik om die wat gezelschap te houden aan de bar. Hij kijkt me verleidelijk aan, hij heeft gitzwarte ogen, donkerbruine met gel achteruit gekamde lange haren, met een al even gebronseerde teint. Past goed in het interieur :) denk ik bij mezelf. Hij spreekt me aan: wat drink je chica ? Wat beveel je me aan ? Mijn specialiteit is Mojito. Ik weet dat het met munt en limoen is, dus lijkt me dit nog geen slecht idee. Terwijl hij de limoen en de muntblaadjes snijdt kan ik het niet laten om zijn volledige lijf te keuren : hij heeft brede gespierde schouders, zijn rug is in v-vorm, mooi getraind maar niet té, mijn ogen zakken tot aan zijn lekkere kontje, op dit moment is de Mojito klaar en draait hij zich om. Mijn hoofdje staat knalrood. Ik was vergeten dat ik toch nog een verlegen kantje had. Voorzichtig nip ik aan mijn rietje, mijn eerste Mojito ever, héérlijk! De barman kijkt me voldaan aan. Kom je hier vaak chica ? En alleen ? Oh ik had afgesproken met enkele vrienden maar die laten me blijkbaar in de steek. Dan zegt hij: Anouck die zitten al een hele tijd op het binnenterras op je te wachten, maar toen ik je zag binnen komen ( de beschrijving van je vrienden: klein, groenblauwe ogen, roodharig, groot balkon) wou ik je toch een momentje voor mij alleen. Er komt terug een licht roze blos op mijn kaken tevoorschijn, ik haat het!

Een uur en 2 Mojito’s later kom ik eindelijk op het binnenterras aan. Het is er gezellig, overal staan er van die oude olielampen, de tegels zijn bedekt met een laagje zand, wat een extra zomerse sfeer heeft. Ik besluit om mijn gifgroene hakjes dan maar uit te doen en me blootvoets tussen de massa te begeven. Het is er druk, maar toch niet verstikkend, in de buitenbar staan 2 mooie meiden achter de bar, ze hebben een kort geel topje met assorti rokje sponsered by Havana aan. Nu weet ik meteen waarom mijn maatjes op het binnenterras zitten. En eigenlijk kan ik ze geen ongelijk geven, zelfs ik kan niet laten hen aan te staren. Opeens hoor ik POEPI… zo noemen ze me ook wel eens, heb de naam te danken aan mijn rode lokken, en mijn nogal volle poep. Ik vlieg hun beiden rond de nek alsof ik hen al jaren niet gezien heb. Poepi, je hebt precies al een aperitiefje alleen genomen, je hebt al zo een leuk blosje op je wangen… grrr… ik heb er een hekel aan als ze me daarmee confronteren hé. Ik doe alsof ik die opmerking niet gehoord heb en trek Koen dicht tegen me aan, Koen is de oudste van de 2, zo een tien jaar ouder dan ik en al evenveel jaren dikke vrienden. Hij ziet er lekker uit, net terug van een weekje Miami, het heeft hem precies goed gedaan. Hij is ontwerper van design meubelen en daardoor heel vaak in het buitenland, dus als hij er is, is het altijd dikke party. Hij neemt me bij de hand en sleurt me mee in de rieten zeteltjes waar Dries mijn andere vriend ondertussen al met wat jonge blondines aan het flirten is. Dries is 3 jaar jonger dan ik, blauwe ogen, blonde haren en atletisch gebouwd door jarenlang aan triathlon te doen. Het is een marketing jongen, dus hij weet wel van aanpakken. Eerlijk gezegd niet zo het type waar ik meteen voor zou vallen, ik val meer op het Gerard Butler type.. Lekker mannelijk en ruig. Koen roept naar de meisjes in de gele korte rokjes, flesje bubbels voor hier. Ik weet al dat dit geen zo een goed idee is na de Mojito maar eigenlijk heb ik wel zin in bubbels en protesteer dan ook niet. We klinken op ons, de drie musketiers en op een prettige avond.

Na fles één volgt al vlug fles twee, Koen en ik zijn niet te stoppen, onze heupen shaken op het ritme van de opzwepende muziek. We grijpen mekaar stevig vast, mijn kont duw ik tegen zijn ondertussen al licht opgewonden lul aan. Stiekem vind ik het heerlijk. We maken mekaar wel vaker eens gek, maar verder dan gek maken zijn we nooit gegaan. Ondertussen zit Dries al één van zijn blonde net meerderjarige schoolmeisjes te kussen. Gelukkig is het al redelijk laat geworden want héél deftig kun je het allemaal niet meer noemen. De champagne vloeit rijkelijk en eens ik op dit punt gekomen ben, kan ik me maar beter volledig laten gaan. We dansen, we drinken, we shaken, door de bruuske bewegingen is de helft van mijn glas in mijn décolté terecht gekomen, het enige dat ik kan uitbrengen is : ‘zonde…’ Koen zegt niks, maar vindt het blijkbaar ook, hij steekt zijn hoofd tussen mijn tieten en likt de Champagne er af tot er geen druppel overblijft. Ik laat het allemaal gebeuren. We kennen mekaar al jaren, dus het wederzijds vertrouwen is best groot. We kijken mekaar aan, en hij kust me voorzichtig op de lippen, ik kus hem terug, voor ik het goed besef zit mijn tong in zijn mond en staan we te tongen als tieners. Dries kijkt ons heel verbaasd en een tikkeltje jaloers aan. Ik moet lachen. Jullie moesten je schamen. Koen en ik beginnen natuurlijk nog meer te lachen nu. Ondertussen is Dries zijn blonde vamp gaan lopen door zijn reactie. Koen is nogal een uitdager en besluit er nog een schepje bovenop te doen, anders kunnen we haar misschien delen ? Dan hoef je niet meer zo belachelijk te reageren. Tot mijn grote verbazing zegt hij: ok, dat is pas een idee. Euhmm… mag ik misschien ook eens meebeslissen in mijn eigen lot ? Nu lachen ze allebei, poepi toch, je zal het heerlijk vinden, die bolle kaakjes van jou zullen nog nooit zo rood geweest zijn als we klaar zijn met jou.

Na een korte wandeling zijn we aangekomen op het dakappartement van Koen, gelukkig woont hij niet ver van de Cuba bar vandaan, want we hebben alle drie genoeg op en nu nog naar huis rijden zou niet zo verstandig zijn. Zijn interieur kan niet meer in contrast staan dan dat van de bar, alles hier is strak in zwart en wit. We zijn nog niet helemaal door de voordeur voor Koen de oudste ;p mij al terug vastgrijpt, hij begint me terug intens te kussen. Ondertussen komt Dries aan de andere kant tegen me aanstaan, hij legt mijn haren voorzichtig opzij, er loopt een tinteling over mijn rug, hij kust me voorzichtig op mijn schouder, zacht gaat zijn mond en tong richting mijn nek en oor.Ik voel Dries zijn harde pik tegen mijn poep aanduwen en Koen lijkt ook al wat opgewonden te zijn. Wat ik nu voel, valt heel moeilijk te omschrijven, ik voel zoveel intense prikkelingen, overal. Het lijkt allemaal niet echt, toch besluit ik ermee door te gaan. Ondertussen zijn we alle drie in de slaapkamer gestrompeld. Koen trekt mijn kleedje uit, terwijl Dries voorzichtig mijn panty’s naar beneden trekt. Ik merk dat ik de enige ben die al maar heel weinig meer om het lijf heeft. Het enige waar ik nu kan aan denken is, gelukkig heb ik sexy lingerie aan. Niet dat hen dat veel lijkt uit te maken. Koen begint mijn borsten te strelen terwijl hij mij kust, en kussen kan hij als de beste. Ondertussen is Dries mijn clitoris met draaiende bewegingen helemaal gek aan het maken, hij steekt zijn tong in mijn ondertussen al kletsnatte kutje en likt me, zijn lippen zuigen zachtjes aan mijn klitje, mocht ik nog niet gek zijn, dan ben ik het nu in ieder geval aan het worden. Hij laat zijn tong terug in mijn kutje zakken, hij tongneukt me… heerlijk… na enkele tellen kom ik dan ook meteen en intens klaar. Damn, das het enige wat ik nog kan uitbrengen! Veel tijd om te bekomen geven ze me niet. Koen heeft ondertussen al een regenvestje aangedaan ;) en steekt zijn lekkere met aders versierde pik in me. We kijken mekaar in de ogen, en beginnen weer spontaan te lachen, typisch wij! Ik duw hem van me af, en besluit om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik schuif met mijn nog steeds kletsnatte poes over zijn flink rechtopstaande lul. Ik merk dat hij het heerlijk vindt, plagerig zeg ik, moet je nu niet meer lachen? Dries zit ondertussen naast mij op zijn knietjes, ik neem zijn eikel in de mond, terwijl ik nog lekker heen en weer schuif op Koen zijn pik. Ik sabbel aan zijn lid zoals ik nooit eerder deed. Ik kan er niet genoeg van krijgen, ik duw zijn penis steeds dieper in mijn mond, eerst zacht, dan hard, heviger en heviger, voor ik het goed en wel besef komt hij in mijn mondje klaar. Hij kijkt me met een eerder verlegen blik aan, en ik knik, van het is ok. Als je nog steeds een pik in je voelt is het precies nog allemaal 10 keer zoveel geiler dan anders. Dries vindt dat hij ook nog recht heeft op een extra’tje en doet ook een condoom aan. Ik wil je diep in je poes neuken poepi… mijn kaakjes staan zoals voorspeld knalrood. Moven zegt hij tegen Koen. Dries zijn penis is veel breder, dus het voelt helemaal anders aan als ik er bovenop ga zitten, anders maar even heerlijk. Koen lijkt een middel in één van zijn nachttafeltjes gevonden te hebben om alles nog wat glibberiger te maken. Terwijl ik Dries hard berijdt voel ik Koen met zijn ingeöliede vinger in mijn kontgaatje gaan. Hij kust me op mijn rug, op mijn kont, ik voel zijn penis tegen mijn kont aandrukken. Even lijk ik geen lucht meer te krijgen. Vertrouw ons, zeggen ze bijna in koor. Voor ik het goed en wel besef, lig ik tussen mijn twee beste vrienden in. We zijn allemaal beschonken, maar genieten doen we allemaal. Dries ligt mijn poesje te neuken en Koen mijn kont. Wat kan vriendschap toch mooi zijn hé. ;) . Koen trekt zich terug, doet het condoom uit en komt klaar op mijn kont. Ik ga douchen schatjes… Wij doen alsof we niks horen en doen nog even lekker door, we kussen, we strelen, hij zit ondertussen terug van boven, hij legt mijn benen in zijn nek, ik kreun het uit, neuk me dieper, neem me harder… met enkele harde stoten komen we samen klaar. Als een blok vallen we in mekaars armen in slaap.

‘s Morgens haasten we ons allemaal naar ons werk. Van beiden krijg ik nog een smsje. Ik ontvang van Koen de boodschap: gekke meid ben jij! Dries houdt het bij ;) . Ik ben de hele dag super moe, maar toch lijk ik op wolkjes te lopen. Het was een heerlijke nacht. Met 2 heerlijke vrienden, die dit ook altijd zullen blijven. Plots komt er terug iemand in mijn gedachten geslopen… Chica de barman ( ik noem hem chica, want zijn naam weet ik niet ). Ik moet dringend eens terug naar die Cuba bar, maar dan best zonder mijn 2 mannelijke vriendjes. ;) .

Anouck -x-Reacties

  1. digitalrubbish 20 november 2012 om 16:46

    Waar kunnen we zelf verhalen naartoe mailen?

  2. Webmaster 20 november 2012 om 17:44

    Verhalen mogen naar: bert@libidos.be

Voeg uw reactie toe

You must be logged in to post a comment.